Προμηθέας: Θρίαμβος στο τουρνουά “Σ. Συμεωνίδης” απέναντι στον Άρη!

Ο Προμηθέας Πατρών συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις του, καθώς κατέκτησε με απόλυτη επιτυχία το τουρνουά “Σ. Συμεωνίδης” στη Θεσσαλονίκη, ολοκληρώνοντας τους φιλικούς του αγώνες με τη νίκη επί του Άρη με σκορ 68-75.

Μετά τη νίκη επί του Κολοσσού Ρόδου, η ομάδα της Πάτρας απέδειξε για άλλη μια φορά ότι βρίσκεται σε ανοδική πορεία, δείχνοντας βελτίωση σε κάθε παιχνίδι και αφομοιώνοντας τα αγωνιστικά πλάνα του προπονητή Ηλία Παπαθεοδώρου.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι Πατρινοί έπαιξαν εξαιρετικά, με τους Πέρι και Ιγούντου να ξεχωρίζουν και να οδηγούν την ομάδα στο +14 (30-44). Η ομάδα του Άρη προσπάθησε να αντιδράσει στο δεύτερο ημίχρονο και να διεκδικήσει τη νίκη, όμως ο Προμηθέας, με εξαιρετική εμφάνιση από τον Άνταμς και τις πολύτιμες βοήθειες από τους Κέι Τζέι Ουίλιαμς και Καραγιαννίδη, κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα και να επικρατήσει μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως ο Προμηθέας αγωνίστηκε με σημαντικές ελλείψεις, καθώς οι Λούντζης, Ντελόριε και Κένι Ουίλιαμς έμειναν εκτός λόγω τραυματισμών, γεγονός που κάνει τη νίκη ακόμη πιο αξιέπαινη. Οι “πορτοκαλί” δείχνουν ότι έχουν τις προϋποθέσεις να συνεχίσουν δυναμικά τη σεζόν και να πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα.